2014. augusztus 30., szombat

04.

Helló! Meghoztam a kövi részt, aminek lesz másik része is. Akit érdekel ezt a zenét hallgattam , miközben írtam. (Bocsi a mennyiségért, de nem akartam "belerondítani" a sok ökörséggel amit szántam :) )

                                                       #Hope
Reggel Ashley mellkasán ébredtem és lábaim az övé köré fonódtak. Hallottam szíve monoton dübörgését. Mellkasa megnyugtatóan mozgott fel, s le. Majd eközben különös érzés fogott el; meleg, megnyugtató érzés, amit Erikkel nem éltem át. Nem tudom miért? Az első évben nagyon boldogok voltunk, nagyon szoros volt a kötelék köztünk. Emlékszem arra a napra, amikor megismerkedtünk, ez még anno gimibe volt. Tizenegyedik elején jött a sulinkba. A ribancok totál be voltak zsongva, hogy új srác, új játékszer, kellék a  18+-as játékukba. De ő nem, nem ment bele. Akkoriban, kis "strébernek" számítottam, szemüveges voltam, mindenhova könyvekkel jártam, mindig olvastam valamit... persze, az ilyeneket természetesen senki nem vette észre, engem se.  De ő odajött és bemutatkozott, majd beszélgettünk, s elment. Nem nagyon voltak barátaim, kivéve egyet; Rebecát, ő mindig mindenben mellettem volt, ha sírtam, ha nevettem... Az új fiú beilleszkedett... a barátnőit sorban válogatta, nem volt meg egy barátnője 2 hétnél tovább... Tizenkettedik év eleje, a szemüvegen lekerült és az eddigi deszka alakom is eltűnt, a hajam élénkebb lett, és jobb stílusom. Még mindig nem keltettem fel a figyelmét, én mindig többet akartam mutatni Neki, de Becca mindig azt hajtogatta: "Hagyd... Nem éri meg!" De én mentem a saját fejem után. Sikeresen leéritségiztünk és mindenki tovább állt. Elmúlt az első év, én letettem a jogsit motorra és dolgozni mentem. Egy nap, ismeretlen szám hívott fel munka közben; Ő volt az! Megkért, hogy találkozzunk, péntek este értem jön. Én persze belementem. Elérkezett a várva várt péntek. Este a házunk előtt parkolt egy sötét szürke BMW, majd elvitt vacsorázni, s a találkozgatások egyre sűrűbben jöttek, majd járni kezdtünk. Ő volt az eddigi legkomolyabb kapcsolatom, mondjuk egyeltalán nem volt az kapcsolat, amikor még általánosban, hülyítésből elkezdtünk "járni" az egyik osztálytársammal, ez a "kapcsolat" mindössze öt napos volt.-az emlékek, amik egyre jobban jönnek felfele, mosolyra húzták szám- Ahogy telt az idő többet megtudtam Erikről, azt is, hogy már régebb óta tetszem neki, csak nem vettem a jeleit, amiket felém próbált sugározni, mert mindig a könyveket bújtam. Elcsattant az első csók, majd pár hónappal később az a bizonyos dolog is. S ahogy szépen lassan teltek a hónapok, egyre jobban távolodtunk el egymástól, egyre többet veszekedtünk... És itt vagyok most...
Egy rocksztár mellkasán fekszem és az exemen gondolkodom.- szememből az arcom végig szántva elér Ash bőrére az az egyetlen csepp, amit Erik miatt ejtettem végleg, utoljára. Majd ismét lehunytam a szemem és mély levegőt szívtam- Ash egy csodálatos srác, már amennyit eddig megismertem belőle. Egy kicsit perverz, őszínte srác, aki bejön nekem, s mellette eltudnám képzelni az életem, akár anyaként is. Ashley egy szeretetre méltó ember, elképzeltem, hogy boldogan élünk egy házban és a fiával focizik az udvaron. Vagy esetleg a lánya kezét fogja és sétálnak a tenger parton és beszélgetnek. El tudom képzelni, hogy mellette öregedjek meg, vele nevelem fel a gyerekeket, s gondoskodó apuka lenne belőle. Akármennyire is rocker és kemény kivűről,de belül egy nyugodt, érzelmes, szerető ember lakozik, akár mennyire is próbálja leplezni. Láttam amikor a koncertre mentünk a szemében a szomorúságot, magányt, amikor körül van véve szerelmesekkel. Bántja, hogy ő neki nincs olyan akit ennyire szerethet. De mikor ott vagyok mellette, akkor megváltozik. Boldogabb lesz, s csillognak a szemei, mikor meglát.-ismét lehunytam a szemem...

2014. augusztus 18., hétfő

Díj! /4













A díjat nagyon szépen köszönöm Aster-nek!

Szabályok:

  • 11 dolog magadról
  • Válaszolj 11 kérdésre
  • Írj 11 kérdést
  • Küldd tovább 4 embernek
11 dolog rólam:
  • Nyitottam még ezen kívül 2 blogot
  • Mind a kettő BVB-vel kapcsolatos
  • Mindegyiken fent van a 'prológus'
  • WoW négy díjam van *-*
  • Amit nem tudom, hogy mivel érdemeltem ki
  • (igen, ez most írói "szerénység" volt xD)
  • Szeretnék valakivel egy közös blogot nyitni
  • Lehet jelentkezni :P
  • Régen szemüveges voltam, de most már nem
  • Több minden nem jut most eszembe
  • Bocsi
11 válasz:
  • Az első blogod miről szólt?
A legeslegelső, az egy átlagos lányról szólt, aki elment a barátnőjével egy házibuliba és ott találkozott egy sráccal aki megtetszett neki, később találkozgattak... És itt hagytam abba a sztori írását.
  • Szeretsz énekelni?
Nem.
  • Ha tehetnéd, milyen állat lennél?
Tuti, hogy macska, csak gondoljatok bele. Egész nap csak aludni...
  • Szeretnél repülni?
Mármint repülővel? (xD) Igen.
  • Van kedvenc íród?
Van, sok.
  • Van kedvenc blogíród?
Van.
  • Szeretsz rajzolni?
Igen.
  • Mit csinálsz a szabadidődben?
Általában olvasok, rajzolok, írok.
  • Melyik tantárgyat szerted a legjobban?
Tesi, rajz.
  • Melyik tantárgyat utálod a legjobban?
Föci.
  • Miben vagy igazán jó?
Hmm, jó kérdés, a barátaimat kellene kérdezni.

Kérdéseim:
  • Hány éves vagy?
  • Hány blogod volt eddig?
  • Batman vagy Superman? 
  • Miért?
  • Ha tehetnéd, hol lennél most?
  • Mi a véleményed a rengeteg Demi Lovato, 1D, BTW blogról?
  • Mit ettél ebédre? (xd)
  • Kedvenc város/ország?
  • Kedvenc márka?
  • Milyen telefonod van most?
  • Milyet szeretnél később?
Szerencsés négyes:

2014. augusztus 10., vasárnap

Különleges rész!



                 #Andy#
Amint végeztünk a vacsorával bementem a szobámba, hogy vízszintesbe helyezzem magam, de hallom Hope nevetését, majd Ashley-ét is. Próbáltam elaludni, de nem ment. Hope-ra gondoltam, nem tudom miért, nekem ott van Juliet, akit szeretek, de most, hogy a képbe jött, mindent felkavart. A főzés során több "vágyat" is felkeltett bennem, nem tudom, hogy miért. Mintha az egyik szívem csücske az övé lenne és egyre jobban tolakodna mélyebbre. Azt is észrevettem rajt, hogy tetszek neki, mint pasi. Mondjuk kinek nem tetszek? Ez nagyon egoistán hangzott, ez nem te vagy Andy!  Az más kérdés, hogy az Army lányok nagy része értem van oda és olyan, mintha csak én lennék a bandában. Pedig nem! Mi együtt vagyunk a Black Veil Brides! S nem külön-külön! Remélem ezt a rajongók is tudják, s akire még felfigyelnek az Ashley. Mondjuk amit néha amit leművel a színpadon, nem is csodálom. De hát ő Ashley, mit várunk tőle? CC-re is nagyon kevesen figyelnek, Jake-re és Jinxx-re meg pláne! De lehet az is közre játszik benne, hogy feleségük van, vagy nem tudom. De nem is érdekel. Hallottam, ahogy valaki pakol és lekapcsolja a lámpát, majd a lépcső nyikorgását, az ajtó zárását, s a házra csend ül. Felültem az ágyon, majd felálltam és kimentem a szobámból nyíló kis teraszra, s rágyújtottam. Tudom rossz szokásom ez, de már megszoktam. Ez olyan mint a drog, ha egyszer elkezded, rabul ejt, s nem hagy menekülni akár mennyire is szeretnéd. Ismét Hope jutott eszembe. Miért nem hagy békén ez a gondolat, Hope? Miért pont Hope? Juliet miért nem jut eszembe elalvás előtt? Nem tudok magamon kiigazodni. Elszívtam a mérgem, majd elnyomtam és otthagytam. Vissza léptem a saját lakomba és az órámra pillantottam, ami az éjjeli szekrényen világított. Negyed kettő. Remek! Most már muszáj lesz elaludnom, vagy megint a buszban, mint tavaly. Ismét lefeküdtem és lehunytam a szemem, s hirtelen egy érzés hasított belém: Szerelmes vagyok Hope-ba!
-Mi van? Az nem lehet! Ne légy hülye bazd meg!-gondoltam, majd hirtelen felültem az ágyon és fel pofoztam magam, nagyot csattant, sőt túl nagyot, azt hittem, hogy fel ébresztek mindenkit- Meg érdemelted hülye gyerek! Nem veheted el őt is Ashley-től, most már ő is megérdemli a szerelmet, ne légy önző! Az eddigi barátnőjük is mind nálad végezték! Nem teheted ezt vele, hiszen a legjobb barátod! És mennyiszer megbocsájtott neked!- csak úgy vízhangoztak a fejemben a saját gondolataim, bűn tudatot keltettek bennem és sorban adták a fájdalmasabbnál fájdalmasabb pofonokat. Megpróbáltam megoldást keresni a saját problémámra. Arra jutottam hosszú percek alatt, hogy megtartom magamnak, senkinek sem árulom el. Soha! Majd a szemhéjam leragadt és végre elaludtam.


Itt a meglepetésem második, egyben utolsó része. Ezt a részt nem szándékozom folytatni, max akkor ha nagyobb létszámban lesztek (most is sokan vagytok, de én olyan 20 körülire gondoltam). Remélem tetszett ez a rész pipáljatok, komizzatok. További szép napot/estét/ vagy mást. 

2014. augusztus 7., csütörtök

03/2.

                                                  #Hope
Ashley körbe vezetett az egész házon, megmutatta mindenkinek a szobáját, a fürdőt... Már beesteledett mikor végeztünk a teljes ház minden zugainak bemutatásával. Ashley felment a szobájába, Andy és CC pedig nézte a tv-t.
-Mit eszünk?- kérdezte CC, amint látta, hogy a konyhában zörgök.-Te tudsz főzni? Azta... Gyerekek valami rendes kaját is eszünk!- ordított velem szemben a másik két tagnak.
-Igen, képzeld tudok főzni és spagettit csinálok.-most Andy jött oda, hogy körülnézzen és CC pedig visszament butulni.
-Segítsek?- kérdezte. És olyan cukin félmosolyra húzta a száját, hogy megégettem a csuklómat a forró edény oldalával.
-Asz...-szisszentem fel hirtelen és gyorsan a csap felé fordultam és megengedtem a hideg vizet a "megperzselődött" felületre.- Igen, gyere gyorsan keverd meg, mert odaég!- azzal megkerülte a pultot ami mögött állt és elkezdte kevergetni.- Most vedd kis lángra.
-Azt hol kell?- nézett rám kétségbeesetten.
-Látod a kis fekete gombokat a tűzhelyen? Na a legszélsőt kezdd el nyomni és már is kis lángon lesz.
-A faszom ért ehhez...
-Vigyázz!-azzal egy lépést arrébb állt, én kivettem a kezem a csap alól és meg nyomtam a gombot- Ennyi!
-Tudtam ám! Csak nem akartam elnyomni...
-Aha persze...-közben a csuklómat tanulmányoztam és ahogy hozzáértem, rendesen fájt és ismét felszisszentem.
-Fáj?
-Nem, semmi baja!- vágtam rá reflexből. Kár volt.
-Na mutasd!-aztán a csuklóm felé nyúlt, hogy megnézze.- Aha a "semmitől" van bedagadva... Várj hozok jeget!- a hűtőhöz sétált, kinyitotta a fagyasztó részét kivett belőle egy csomag mélyfagyasztott cukorborsót és odahozta nekem. Megfogott a derekamnál és felrakott a pultra, mint egy kisgyereket. És ismét a kezemhez nyúlt és óvatosan rátette a zacskó fagyott cuccot, majd egy lépést hátrált és a szemembe nézett és megtámaszkodott a térdem és a combom közötti kis helyen.- Akkor most én főzök és te mondod, hogy mit csináljak jó?
-Oké, akkor most vegyél elő egy nagy fazekat abba tölts vizet és tedd föl főni.-Azzal a szekrénybe bújt és keresett egy fazekat, sorban mutatta fel azokat amik a kezébe akadtak. Én csak bólogattam, hogy nem és mikor megtalálta a megfelelő darabot a felmutattam a hüvelyk ujjam. Engedett bele vizet, rátette a főző lapra és csak bűvölte a gombokat, nem tudta melyikkel kell bekapcsolni segítség kérően rám pillantott.
-Láttad azt a gombot amit az előbb megnyomtam?-bólintott- Na az melletti gombot nyomd meg.
-Oké.-sikerült elindítania és győzedelmes mosolyt villantott rám- Haha, még a végén megtanulom kezelni ezt az izét... Kell még valamit csinálnom?
-Igen sózd meg a vizet és tegyél rá egy fedőt.
-Az hol van?
-Mi?
-A fedő.
-Ott ahol a fazék volt, nem?
-Biztos...- és megint elbújt a szekrénybe és megtalálta a rá illő darabot, kimászott és letette a pultra és megsózta a bugyogó vizet, majd rátette a fedőt és rám nézett.
-Most mi jön?
-Keresd meg a spagetti tésztát, és ha szólok akkor tedd a vízbe.
-Oké, de hol keressem?
-Basszus, ez nem a ti házatok? Én csak most jöttem, neked kéne tudni, hogy mi hol van. De szerintem nézd meg a felső szekrényben.
-Oké.-majd az első szekrényt kinyitotta és ráborult egy zacskó liszt. Teljesen lisztes lett a haja, ruhája mindene, kitárta karjait és 360 fokos fordulatot tett, hogy teljesen lássam, már szakadtam a röhögéstől közben CC is odajött, hogy mind derülök ekkorát, mikor odaért már együtt röhögtünk. Andy hagyta, hogy kiröhögjük, de nem sokáig, mert oda jött hozzánk és mindkettőnket átölelt így mi is lisztesek lettünk.
-Andy, rakd a tésztát a vízbe most!- mondtam két nevetés közben. Lélekszakadva futott a tésztáért és  megcsúszott a liszten és hanyatt vágódott, majd megtalálta és beledobta a forró vízbe és rátette a fedőt. Ennél még jobban nevettünk, de már ő is nevetett saját magán.
-Kész?-kérdezte.
-Hacsak nem nyersen és vizesen akarod megenni akkor igen.
-De annyi időm van, hogy lefürödjek?
-De az sem ártana, ha átöltöznél, semmi bajom a mostani ruházatoddal, kiemeli a szemed színét és a bőr hibáidat is elfedi, csak tudod a kanapét féltem.-szólt neki CC, mire tartotta a kezét, hogy pacsizzak vele, belecsaptam és Andy elvonult. CC levett a pultról és odavitt a Tv elé, majd a válogattunk a csatornák között, mire megállapodtunk a Discovery-n és azt néztük. Andy hamar visszaért és szólt, hogy nézzem meg a tésztát, mikor beértem a konyhába sokkot kaptam (jó értelemben) Andy hajáról még csöpögött a víz és mindössze egy boxerben várt.Szabályosan zavarba jöttem és elpirultam.
-Ne pirulj!-nevetett ki és amikor mellé értem megpaskoltam a vállát, majd oda slisszoltam a tűzhelyhez és megnézetem.
-Szerintem jó.-le kapcsoltam és Andy felé néztem aki a falnak dőlve nézett- Leszűröd? Légyszi.- kerestem valami szűrő tálat és találtam is. Belehelyeztem a mosogatóba és Andy-re pillantottam. És kezembe vettem egy konyha ruhát (vagy valami ilyesmit) és felé nyújtottam. Közelebb jött, elvette és a tűzforró fazék felé nézett.
-Oké és innentől hogyan?
-Megfogod a ronggyal, mert meleg és beleborítod ebbe-mutattam a szűrő tálra- gyorsan, és kész is.
-Oké, nem nagy ügy.- megfogta a meleg edény füleit és gyorsan beleborította a szűrő edénybe, mire felkiáltott: Á, ez rohadt meleg! Bassza meg!- és fele tésztát mellé borította.
-Én mondtam, hogy gyorsan...De ezekkel mi lesz?- utaltam a szűrőtálon kívül landoló tésztákra.
-Semmi- ezzel megfogta azokat a darabokat amik mellé estek és a többi közé dobta- amiről nem tudnak, az nem fáj nekik!- kacsintott, én vissza kacsintottam és össze pacsiztunk. Megterítettem az asztalon és mindenkinek mertem egy keveset.
-Fel megyek szólok Ash-nek.-és sarkon fordultam és felmentem az emeletre, az ajtó résnyire nyitva volt és belestem rajt egy kis lámpa világított az asztalon és Ash e fölé görnyedve csinált valamit, lassan benyitottam és csendben mögé settenkedtem és láttam, hogy rajzol. Nem is akármit egy gitárt tervezett. Hátúról óvatosan befogtam a szemét, mire kicsit össze rezzent, de nem ijedt meg. Puha kezei lebontották enyémet a szeméről és féloldalasan felnézett rám.
-Szia.-köszöntem neki.- Nagyon szépen rajzolsz!
-Tetszik? Most terveztem a cégemnek lesz.
-Van saját céged? Nem is tudtam.
-Sok mindent nem tudsz rólam.-óvatos félmosolyra húzta a száját
 -Jöttem szólni, hogy kész a vacsora.
-Te főztél?
-Meg Andy, a végeredmény nem tudom milyen lett.
-Jó mindjárt megyek és tesztelem-még mindig a kezemet fogta és véletlenül hozzáért az égett részhez a csuklómon, mire felszisszentem.- Mit csináltál?
-Kicsit megégettem, de nem vészes annyira.- a csuklómat a szájához emelte és gyengéden megpuszilta meleg, puha szájával.
-Már jobb?-kérdezte irtó aranyos mosollyal az arcán és megjelentek az enyhe gödröcskéi is.
-Van gödröcskéd, de cuki! És jobb.- rámosolyogtam és arcon pusziltam és lementem a fiúkhoz, akik már ettek is.
-Na milyen volt?
-Finom, máskor is csinálhattok, megengedem.-mondta Chris. A fiúk meg bevonultak a saját zugukba. Ashley is lejött így ketten megvacsoráztunk, ő bepakolt a mosogatóba és én elmentem fürdeni. Mikor végeztem ő ott feküdt az ágyon, mikor beléptem a szobába felkapta a fejét.
-Ne nézz rám!-hülyéskedtem.
-Miért?-értetlenkedett.
-Mert nincs rajtam smink és ronda vagyok!-játszottam tovább a szerepemet.
-Nem ronda, ha nem hülye! Na gyere ide!- felállt és odahúzott az ágyhoz, majd leültünk- Te minden hogy szép vagy és nekem nem számít, ha nincs rajtad smink.-erre nem tudtam semmit mondani, csak megöleltem. Viszonozta az ölelésem, mire én belenevettem,majd felállt és elment fürödni, addig kényelembe helyeztem magam és a szempilláim súlya lehúzta a szemhéjam, de azt még éreztem, hogy Ash mellém fekszik és magához húz, a kezét a derekamon pihenteti, majd a fülembe suttog:
-Jó éjt Hope!- és megpuszilt.
-Neked is Ash.- És hagytam, hogy mély álomba sodródjak Ashley-vel.


Na sziasztok! Hű nem is tudom hol kezdjem nagyon szépen köszönöm a díjakat amiket kaptam!És itt az ígért rész is! Nem bírtam várni a 10 feliratkozóra ezért kaptatok egy új dizi amit én csináltam teljes egészében és írjatok véleményeket róla! Az meglepik amikről már múltkor beszéltem az egyiket most meg kaptátok(design) a másikat, majd akkor, ha meg lesz a 10 feliratkozó!xxx Devon 

Díj! /3













A díjat nagyon köszönöm Destiny Rose-nak :D

Szabályok:

  • 11 dolog magadról
  • Válaszolj 11 kérdésre
  • Írj 11 kérdést
  • Küldd el 4 embernek
11 dolog rólam:

  • Később, majd ha olyan jól fogok írni, akkor szeretnék egy könyvet összehozni.
  • Még nem tudom, hogy miről fog szólni.
  • Nem tudom minek megyek tovább tanulni :/
  • Szeretnék megtanulni folyékonyan beszélni angolul.
  • Nem szeretem a focit nézni, max játszani.
  • Kézilabdázom.
  • Kapus vagyok :D
  • És még nem tört el semmim. (Hála az istennek :D)
  • Nagyon sok blogomat töröltem.
  • A macskámat Jancsinak hívják
  • Eredetileg Cirmi volt, de valahogy átkereszetelődött :D
11 válasz:
  • Hova utaznál el legszívesebben?
Los Angeles.
  • Mi a kedvenc elfoglaltságod?
Mikor mi. Van amikor rengeteget rajzolok, olvasok, írok.
  • Ki/kik a kedvenc zenészeid?
Black Veil Brides, Motionless In White, Falling In Reverse.(most hirtelen így ennyi, de több is van)
  • Mi a véleményed  más kortárs írókról?
Nincs véleményem róluk...
  • Ha lenne egy szuper erőd mi lenne az?
Ha vissza tudnám pörgetni az időt az jó lenne.
  • Melyik hónap a kedvenced? 
Ki a példaképed?
Már nem egyszer írtam a nevét, de Andy Biersack.
  • Mi a kedvenc  filmed?
Azt hiszem, hogy a Nagytudásúak.
  • Mi/mik a hobbiaid?
Rajzolás, olvasás.
  • Vannak/voltak olyan emberek, akikben megbíztál, de végül csalódnod kellett bennük?
Voltak...
  • Ki a legjobb barátnőd? Miért?
Két legjobb barátnőm van, az egyik az Lola R./ Eszter a másik pedig Bogyi. :D Azért, mert egy csomó mindenben egyet értünk, de valamikor nem, rengeteget hülyülünk... stb.

11 kérdés tőlem neked:
  • Eddig kb. hány könyvet olvastál el?
  • Milyen témájú könyveket szereted? (például: Piros pöttyös...)
  • Miért?
  • Szereted a rock zenét?
  • Mi a véleményed a rengeteg gimis blogról?
  • Szereted a Green Day-t?
  • Kedvenc szám? (ha van)
  • Ha lehetne melyik sztárral jönnél össze?
  • Volt már olyan érzésed, hogy mindenki ellened van?
  • Kedvenc film?
  • Kedvenc szín?
A szerencsés négyes:

2014. augusztus 6., szerda

Díj! /2













Köszönöm a díjat Anitának :D

Szabályok:

  • 11 dolog magadról
  • Válaszolj 11 kérdésre
  • Írj 11 kérdést
  • Küldd tovább 4 embernek 
11 dolog rólam:

  • Szeretnék ajak piercinget *-*
  • Olyat amilyen Andy-nek van :P
  • A szüleimtől az engedély megvan hozzá.
  • Csak az életkorom nem :/
  • Tetoválást is szeretnék (feliratot vagy ilyesmit)
  • Nem vagyok homofób.
  • Nem szeretem a homofóbokat.
  • Idén a szülinapom és a névnapom is hatefőre esett 
  • Jövőre kedden lesz :D
  • Szeretnék megtanulni gitározni 
  • És scream-elni (haladó fázisban vagyok :D)
11 válasz:
  • Szereted a rock zenét?
Csak azt hallgatok! \m/
  • Ismered Marilyn Mansont ?
Személyesen? Nem.  De amúgy igen ismerem.
  • Szereted a szobádat?
Nem!
  • Van valakid, akiért bármit megtennél?
A családom és egyes barátaim.
  • Voltál már depressziós?
Nem, nem tudok róla.
  • Van valami betegséged? (például: Allergia)
Egyes emberek és szokásaik az orrnyálka hártyámat szokják piszkálni. És nem tudnak róla. ;)
  • Mennyi blogot olvasol?
Sokat...
  • Hány éves vagy?
Nem publikus adat, hozzáférés megtagadva... :P
  • Meg vagy elégedve magaddal?
Természetesen... Nem!
  • Van házi állatod?
A húgom annak számít? (xD Ez köcsög volt...) De amúgy nem, szeretem a húgom. Visszatérve a kérdésre: Igen van, egy macska és két kutya.

11 kérdés tőlem neked:
  • Melyik a kedvenc napod?
  • Mi a véleményed a pókokról?
  • Van olyan amitől félsz?
  • Kedvenc évszak?
  • Az évszak amiben születtél?
  • Hány blogod van?
  • Hány blogot olvasol?
  • Milyen blog fajtákat kedvelsz jobban? (például: FF, Fantasy...)
  • Szereted a Green Day?
  • Melyik számot/albumot?
  • Kedvenc állat?
A szerencsés négyes: